‘By Zarzo’ wordt langzaam maar zeker een ‘brand’. Om de hoek bij Restaurant Zarzo openen Adrian en Sunny twee nieuwe zaken:

Sun by Zarzo en Bodega by Zarzo. Een restaurant met Frans-Mediterraanse gerechten. Ernaast Bodega, de sfeervolle wijnbar, waar gasten kunnen  genieten van borrels en bites. Niet alleen voor en na diner in een van onze zaken. Ook gasten die gewoonweg willen komen borrelen, vinden hun weg naar Bodega.

Valenzia behaalt al na een jaar een Bib Gourmand. Het toegankelijke en informele concept van de MediterrAsian keuken wordt met open armen ontvangen.

Samen met Sunny Devens breidt Adrian het ‘By Zarzo’-imperium uit met een Spaans-Aziatisch gastrotapas concept.

Shared dining, toegankelijk, onder de noemer ‘Kitchen by Zarzo’. Tegenover Zarzo, aan de overkant van de Dommel, wordt Valenzia geopend.

 

Restaurant Zarzo behaalt de eerste Michelinster.

Sunny en Adrian leren elkaar kennen bij de Librije. Sunny was Assistent-Maître; Adrian Sous-Chef; later Sommelier. Een hechte vriendschap is ontstaan. Die sterker is geworden en nu allen als ondernemers delen ze nog steeds mooie momenten samen.