Zoals Anton Philips in de jaren dertig Eindhoven liet opbloeien op het gebied van kennis en techniek, zo doen Adrian Zarzo en Sunny Devens dat tegenwoordig op gastronomisch gebied. In 2013 opende hij Zarzo. In 2015 werd Zarzo bekroond met een Michelinster. In samenwerking met Sunny Devens opende hij het jaar erop het ‘Mediterrasian’ restaurant Valenzia. In mei 2018 werden twee nieuwe zaken aan dat gezamenlijke repertoire toegevoegd: Sun by Zarzo en Bodega by Zarzo. De open keuken zit in het midden van de twee onlangs geopende restaurants.  Waar Zarzo er is voor het sterrendiner, kun je bij Valenzia terecht voor gastro-tapas. Sun by Zarzo is het Frans-Mediterraanse restaurant en bij Bodega staan borrels & bites in de hoofdrol.

2006

Sunny en Adrian leren elkaar kennen bij de Librije. Sunny was Assistent-Maître; Adrian Sous-Chef; later Sommelier. Een hechte vriendschap is ontstaan. Die sterker is geworden en nu allen als ondernemers delen ze nog steeds mooie momenten samen.

2015

Restaurant Zarzo behaalt de eerste Michelinster.

2016

Samen met Sunny Devens breidt Adrian het 'By Zarzo'-imperium uit met een Spaans-Aziatisch gastrotapas concept. Shared dining, toegankelijk, onder de noemer 'Kitchen by Zarzo'. Tegenover Zarzo, aan de overkant van de Dommel, wordt Valenzia geopend.  

2017

Valenzia behaalt al na een jaar een Bib Gourmand. Het toegankelijke en informele concept van de MediterrAsian keuken wordt met open armen ontvangen.

2018

'By Zarzo' wordt langzaam maar zeker een 'brand'. Om de hoek bij Restaurant Zarzo openen Adrian en Sunny twee nieuwe zaken: Sun by Zarzo en Bodega by Zarzo. Een restaurant met Frans-Mediterraanse gerechten. Ernaast Bodega, de sfeervolle wijnbar, waar gasten kunnen  genieten van borrels en bites. Niet alleen voor en na diner in een van onze zaken. Ook gasten die gewoonweg willen komen borrelen, vinden hun weg naar Bodega.